Referenser- Organisationer & företag

Elise har jobbat som utbildare hos oss där hon hållit i kurser och föreläsningar inom mental träning och psykisk hälsa på ett inspirerande sätt med hög kompetens inom sitt område. Hon var mkt efterfrågad och omtyckt av deltagarna!

 

Susanne Sjöström

SISU Riksidrottsförbundet

Svenska Ridsportförbundets Centrala ungdomssektion har anlitat Elises tjänster vid flera tillfällen och har både imponerats av hennes kunskap och härliga personlighet!

Vi har främst riktat oss mot en ung målgrupp och haft specifika frågeställningar, syfte och mål med våra träffar. Elise har lyssnat in våra önskemål och lagt fram bra målgruppsanpassade förslag, vilket har varit tacksamt och värdefullt för oss då det bidragit till ett smidigt arbete från start till mål!

Elin Jäderholm 

Svenska Ridsportförbundet

Vi har anlitat Elise för flertalet uppdrag inom idrotterna konståkning, ishockey och fotboll. 

Uppdragen har varit dels gentemot unga aktiva men också gentemot tränare och föräldrar. Hon har haft föreläsningar, workshops och hjälpt oss i skapande av utbildningsmaterial. Elise har varit lyhörd för de olika målgruppernas behov och levererat med kompetens, värme och närvaro. Samarbetet har också varit okomplicerat med snabba svar mm.

Leif Danielsson 

SISU Riksidrottsförbundet 

Vi har anlitat Elise för föreläsningar för elever och lärare/tränare flertal tillfällen kring psykisk hälsa och prestation. Hon har imponerat på oss med bred kunskap och väckt nya tankar hos deltagarna varje gång. Förutom bra föreläsningar blir diskussionerna givande, mycket tack vare Elises sätt att möta frågor med värme, ingen fråga är fel. 

Ann-Sofie Johansson

  Riksidrottsgymnasiet Orientering

Referenser- individuella samtal

Jag har tagit hjälp av Elise för min ätstörning. Trodde inte det var möjligt, men jag kan från hjärtat säga att jag är frisk från den idag. 

Sara 

Privatperson, idrottare

Önskade både att förbättra mig på tävling men OCKSÅ att slippa min prestationsångest. Har fått grym hjälp och gjorde i våras mitt livs bästa lopp!!! men bäst av allt, mådde bra både innan, under och efter loppet 

Maria Helgesson

Distanslöpare

Tog kontakt för att få hjälp med min ridrädsla. Vi träffades 5 samtal. Har fått ut mer av de 5 samtalen än när jag gick i lång terapi för några år sedan.

Susanna Karlsson 

Hoppryttare